segalanya cerita cinta dan kehidupan....

segalanya cerita  cinta dan kehidupan....
ema & mokzi

Followers

kalau suka blog saya klik la like....

Sunday, July 10, 2011

mekasih DD Twins (^_^)

hmm tak tahu la nak update pe.... kepala pening2 lalat nie.... perut sakit lak... sbbnya aku pakai seluar la ni gi kerja.. mula2 pagi2 td tak rasa pe2..biasa je..bila dh lama duduk kat kerusi nie... sakit lak... hish..menyesal pakai seluar jens hari nie..cian baby mama.... maaf ya baby...mama ingat masih leh pakai lagi seluar jens ni... rupanya kamu tak selesa ya.... cian baby mama...............
uhuhuhuh... pening kepala..pening kepala..... tapi dalam pening2 nie... pe yang mama nak semalam jadi kenyataan... semalam mama minta papa belanja Fizza Hut... tapi papa cakap.."papa tak suka la makan fizza" ..hmm mama pujuk .."papa makan la spegeti ke..ayam madu ke..." tapi papa diam je... papa ajak mama gi makan chieken chop lak dan kentang goreng... hmmm makan je la..sedap gak...

tp yang bestnya hari ni mama ina belanja Fizza Hut... hmm sedapnya.... terlaksana impian mama semalam nak makan fizza... tp nanati hari minggu nie mama nak ajak gak papa gi FizzA Hut..mama tak puas makan lagi..mama nak makan lagi..uhuhuhuhuh.... mengidam ke nie..hehehe pe2 je la... yg pasti nak makan lagi....




uhuhuh.... sedap kan..... terliur...hahahhahaha.....

2 comments:

  1. mama, bkn fizza hut la.. pizza hut..

    ReplyDelete
  2. hahahahhaa...silap eja la...hehehe tak pe la...

    ReplyDelete

JOM TAMBAH PENDAPATAN....

saja uji kepakaran kita....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...