segalanya cerita cinta dan kehidupan....

segalanya cerita  cinta dan kehidupan....
ema & mokzi

Followers

kalau suka blog saya klik la like....

Monday, June 27, 2011

7 week

Alhamdulillah... pagi2 tadi jam8.00am.. gi klinik kerajaan..wat UPT.. +ve... hmm pe lagi..terus je doktor suruh wat kad..dan cek la mcm2.. tangan,mata,telinga,mulut,buah dada,darah,jantung... dan semuanya alhamdulillah ok... dan usia kandungan ku 7 minggu.. hmm baru lagi kan.. alhamdulillah... semoga bayi yg ku kandung ini dilindungi Allah SWt dan sihat serta sempurna sifat dan akalnya..amin...

tp disebab kan usiaku dh mencecah 30tahun.. hari rabu nie (29/06/11) aku kena minum air gula..uhuhuhuhuh... awalnya kan... pe nak wat..dh tua..hahahhaha harap2 tak de la pe2..dan semuanya ok...

en hubby pun happy je la.. dan selepas pengesahan ini..baru la aku berani nak beritahu keluarga ku yg memang menanti2 kehamilan ku ini... alhamdulillah... Terima Kasih Allah......

2 comments:

  1. alhamdulillah.. tahniah yea.. n take care.. :)

    ReplyDelete

JOM TAMBAH PENDAPATAN....

saja uji kepakaran kita....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...